Novinky pro sezonu ZAHL 2012/2013 ve zkratce

20.09.2012 21:39


Na ledě:
Faul bude rozdělen do třech kategorií. Lehký faul - faulovaný hráč pojede nájezd. Těžký faul bez zranění - faulovaný hráč pojede nájezd + faulující hráč bude vyloučen do konce utkání. Těžký faul se zraněním - nařízený nájezd pojede některý ze spoluhráčů faulovaného kráče, který byl během faulu přítomen na ledě (předpokládá se, že faulovaný hráč není schopen sám nájezd vykonat). Faulující hráč bude vyloučen do konce utkání + nesmí nastoupit do následujících tří zápasů ZAHL svého týmu. Samozřejmostí je, že posouzení úrovně faulu bude na rozhodčím.

Na soupisce může mít každý tým až dva hráče s hokejovou zkušeností nejvýše z OP (např. Znovín liga - bez hokejové průpravy)

Mimo led:
Dva týmy změnily svůj oficiální název. Loňský vítěz soutěže SHARKS má nyní název TJ HODONICE (v rozpisech ledu budou užívat zkratku HOD) a hráči ze SILVER STARS se rozhodli pro nový název STARS. Další týmy jsou beze změny, tedy HC BOSSNA, HC DEVILS, HC DRACI a HC SNAILS. Dále zde i existuje možnost i rozšíření až o dva týmy /vše je zatím v jednání.../

Kopii vyplněného zápisu o utkání je vedoucí domácího týmu povinen zaslat webmasterovi ZAHL stránek nejpozději následující den po odehraném utkání, a to do 18. hodiny. V případě nezaslání v daném termínu bude tým penalizován částkou 100,-kč za každý nezaslaný zápis (náklady spojené s obstaráním další kopie).